نظرتان در مورد ازدواج با دختری که دارای ضعف ایمان است، چیست؟
ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 21 ساله )
ضمن عرض سلام و ادب، بنده مدت هاست با مشکلی دست و پنجه نرم می کنم که راه حلش رو نمیتونم پیدا کنم. بنده پسری 21 ساله هستم که حدود 3 ساله به دختر خانمی در دانشگاه علاقه دارم. توی این مدت به دلایل مختلف این موضوع رو نه با ایشون و نه با خانواده مطرح نکردم. اما از اونجایی که یک ترم بیشتر از دانشگاهم باقی نمونده لازمه که هر چه زودتر یه فکری بکنم. ایشون دختر بسیار مودب و با نجابت و اخلاق مداری هستند و توی این مدت که به ایشون علاقه داشتم هیچ مورد منفی از نظر اخلاقی در ایشون ندیدم. اما مشکل اصلی بنده با ایشون اینه که ایشون به یه سری مسائل دینی مثل حجاب و نماز و روزه پایبندی خاصی ندارند و این در حالیه که بنده مسائل دینی برام بسیار مهمه. حالا واقعا نمیدونم که خواستگاری از ایشون کار درستیه یا نه. گاهی با خودم فکر میکنم که برم خواستگاری و تمام انتظاراتی که ازشون دارم رو بهشون بگم و تصمیم رو به عهده خودشون بزارم ولی مشکل اینه که من ایشون رو عمیقا از ته قلبم دوست دارم و حدس میزنم ایشون هم نظر مثبتی نسبت به بنده داشته باشند و اگه این حدسم درست باشه اون وقته که در صورت خواستگاری بنده از ایشون هر دو ممکنه به شدت احساساتی بشیم و نتونیم عقلانی تصمیم بگیریم. میترسم که در اثر احساساتی شدن تمام خوبی ها و بدی های همدیگه رو بپذیریم اما وقتی وارد زندگی مشترک شدیم نتونیم رفتار همدیگه رو تحمل کنیم. خوشحال میشم هر چه سریعتر بنده رو راهنمایی بفرمایید. یه خواهشی که دارم اینه که در صورت امکان خانم قربانی پاسخ بدهند.
مشاور (خانم قربانی)
با سلام و احترام و ادب خدمت شما همراه گرامی سایت راسخون.
قصد خواستگاری از دختری را دارید علایق دینی مشترک با شما ندارد و نگرانی هایی را در اینخصوص مطرح کردید و درخواست راهنمایی داشتید.
مرد جوان یکی از فاکتورهای انتخاب صحیح، هماهنگی در عقاید است مخصوصا اگر این نکته از حساسیت ها و ارزش های فرد محسوب شود. اینکه امید داشته باشید او با توجه به درخواست شما و مشروط کردن تان اقدام به انجامفرایض دینی نماید، از اشتباهات فاحش خواستگاری خواهد بود. لذا توصیه میکنم حساسیت و اهمیت این فاکتور و علاقه به ان دختر خانم را درجه بندی کنید و هر کدامکه امتیاز بیشتری داشت، جانب ان را بگیرید. بعبارت خلاصه، در خواستگاری باید بودها و انچه هست را در نظر بگیرید و نه آنچه قرار است بشود. نکته دیگر، این است که در انتخاب باید به صورت منطقی تناسب ها را بررسی نمایید نه اینکه اصول انتخاب را در راستای علاقه مندی و اشتیاق نادیده بنگرید. علاقه و دوست داشتن لازمه ازدواج است اما تناسب در سه سطح اجتماعی، خانوادگی و شخصیتی را نمیتوان تحت سیطره علاقه نادیده گرفت و با دقت باید آنها را بررسی نمایید. تناسب اجتماعی و خانوادگی در حد معمول قابل تشخیص است اما در بعد شخصیت به دلیل خودشناسی پایین و ابعاد پنهان ان، مراجعه به روانشناس الزامی ست. پس از تایید کارشناس ازدواج و اعلام پیش اگهی مثبت ازدواج تان، لازم است در مدت قبل از ازدواج و عقد بستگی، به اموزش مهارت های زندگی و روابط مثبت و شناخت دنیای متفاوت زن و مرد و الزامات زندگی زوجینی بپردازید. این اموزشها به شما کمک میکند تا رضایت از انتخاب تان به رضایت از زندگی مبدل گردد و خوشبختی تان پایدار گردد و تلخی ها و خواسته های متفاوت سبب فاصله بین شما و همسرتان نگردد و صمیمیت بین شما دوام داشته باشد.
در پناه حق و عاقبت بخیر باشید.
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}